top of page

HOOFD & HANDEN

"Marijke combineert haar creatieve denkkracht met haar  bedrijfskundige kennis en haar eigen ondernemers-ervaring, heel nuttig!" 

Door mijn uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van concepten en proposities en het opzetten van een nieuwe business heb ik nogal wat kennis opgedaan. Ik ben opgeleid als bedrijfskundige, en van nature planmatig, creatief, commercieel en een snelle denker en werker. En ik ontmoet bijna elke dag nieuwe mensen die iets toevoegen aan mijn netwerk. Zo ben ik snel in staat om dingen uit te denken, te structureren, op papier te zetten en er mensen bij te vinden. En dat doe ik ook graag voor jou!

Wil je hulp bij het maken van je propositie, je voorstel aan je doelgroep, kies dan voor Marijke als propositiecoach.
Wil je het meeste zelf doen, kies dan voor Marijke als businessplancoach.
Wil je hele stukken uitbesteden, kies dan voor Marijke per dagdeel.

Marijke als propositiecoach

Heb jij een goed idee? Mooi! Maar een goed idee is nog geen propositie die je in de markt kunt zetten. Daarvoor moet er nog heel wat denk-, reken- en schrijfwerk plaatsvinden. Hoe ga je je idee aanbieden? Tegen welke prijs? Aan wie? En is dat reëel?

In twee sessies van 2 uur of één sessie van 3 uur gaan we samen werken aan je propositie. Zodat je daarna weet wat je gaat aanbieden, je website kunt vullen met heldere teksten en aan de slag kunt met de marketing.

Je investering: €275 excl. BTW. De facturering vindt plaats na het intakegesprek.

 

Marijke als businessplancoach

Heb jij een idee? Wil je hulp bij het uitwerken? Structureren? Het omzetten in een project- of businessplan?

Ik coach je graag. Businessplancoaching ziet er als volgt uit:
We hebben een intake/adviesgesprek van 1,5 uur, daarna ga jezelf aan de slag met je plan.
Ik geef je in de weken erna drie keer 30 minuten advies op afstand.
Ik lees dan steeds jouw plan en reageer schriftelijk via mail of mondeling via Skype.

Je investering: €275 excl. BTW. De facturering vindt plaats na het intakegesprek.

Marijke per dagdeel 

Heb jij een idee? En behoefte aan hulp bij het uitzoeken van dingen? Het maken van een plan? Het doen van marktonderzoek? Snel en efficiënt? Huur mij dan in als snelle denker en doener.

Na een kennismaking en intake (evt. per Skype) ga ik snel voor je aan de slag. Ik maak bijv. een financiële businesscase in Excel, een commerciële presentatie in Powerpoint, stel een productportfolio samen of schrijf een helder verwoorde propositie in Word. Of ik maak een projectplan, doe een marktonderzoek of ontwerp en maak een on-line survey voor je. Deze eindresultaten lever ik in een half tot een heel dagdeel op, afhankelijk van de beschikbare informatie.

Andere klus?

Vraag me gerust. Ik kan veel, maar zeker niet alles 😉

Marijkes hoofd en handen kosten €375 excl. BTW per dagdeel.

bottom of page