top of page

STRATEGIEDAG 1-OP-1

"Ik heb grote stappen gezet op de Strategiedag. En ook nog veel inspiratie en ideeën gekregen."
Een dagje op de hei?

Grote bedrijven doen het een paar keer per jaar, met een consultant of procesbegeleider een dag de hei op, om weer eens even strategisch naar het bedrijf te kijken. Om even tijd te nemen en uit te zoomen. De huidige activiteiten kritisch tegen het licht te houden en nieuwe plannen te bedenken of uit te werken. De meeste ZZP-ers doen het onbewust en zonder begeleiding, bijvoorbeeld op vakantie. Terwijl je met een consultant of begeleider waarschijnlijk verder komt. Iemand die kritische vragen stelt, meedenkt en advies geeft. 

Ik verzorg al een paar jaar Strategiedagen voor ZZP-ers, steeds in kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers. Dit doen ik voor het netwerk voor ondernemende vrouwen, Bites & Business.

Nu bied ik deze Strategiedag ook voor individuele ondernemers en dus ook voor mannen.

Telefonisch doen we een intake en plannen we een dag. Ik geef je vooraf huiswerk . We gaan gestructureerd werken aan 3 thema's. Jij kiest zelf de thema's uit deze lijst:

- propositie

- website

- webteksten

- businesscase

- marktonderzoek

- projectplan

- brainstormvraag 

Behoefte aan een Strategiedag?

Wil jij een marktonderzoek voor jouw idee? Ik help je er graag mee.

Na een Skype-gesprek van 30 minuten (of een live gesprek in Amsterdam) waarin jij je idee kunt vertellen en ik je bevraag, stel ik een online enquête voor je op. We zetten hem samen uit onder je doelgroep en je hebt direct inzicht in de resultaten.

Jouw investering

 

Een individuele Strategiedag kost €475. Heb je een businesspartner, dan mag deze meedoen voor 50%.

bottom of page