top of page

Het Zaans straten-volleybaltoernooi

Welke straat wint de cup?

De Zaanse dorpen hebben een behoorlijk eigen dorpsgevoel en trots. Ik zag nergens dat de dorpen tegen elkaar “strijden” in een wedstrijd. Daarom bedacht ik iets, voor in het feestjaar 2024.

Omdat volleybal een echte campingsport is, door mannen en vrouwen samen te doen is, en leuk is om naar te kijken/aan te moedigen, heb ik een stratenvolleybaltoernooi bedacht. Waarin straten, wijken en dorpen met elkaar gaan strijden.

Het toernooi

Op 10 voorrondes op10 grasvelden in de Zaanstreek. In Westzaan, in Assendelft, in Koog aan de Zaan, in Zaandam-zuidoost, etc. In de finale strijden de beste straten tegen elkaar. Welke straat wint de Zaanse volleybalcup? In mei en juni 2024 zal dit toernooi gaan plaatsvinden.

Bedrijventeams

Voor teams van collega's van Zaanse organisaties is er een extra avond op de Burcht in Zaandam, tijdens het beach-event. Deelname kost €30 per team. 

 

De finale

De finale vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni bij het Topsportcentrum De Koog van 14 - 17 uur. 

De planning (wijzigingen voorbehouden)

schema-zonder-locatie.png

Hulp gezocht!

Per avond zoeken we twee enthousiaste buurtgenoten die helpen bij de opbouw in het (sport)park. Lijkt het je leuk om te helpen? Meld je dan aan via Zaankanters voor elkaar.  

volleybal.png

Aanmelden

Wil je met je straat meedoen met een team? Leuk!

Je dient een team op te geven met 6-8 buren uit je straat, waarvan minimaal 2 vrouwen. Deelname vanaf 16 jaar.
Bij opgave is de straat je teamnaam en geef je ook de namen van de spelers op. Je moet dus één avond én de finale vrijhouden. 

Het toernooi is op recreatief niveau. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad en Sportbedrijf Zaanstad. 

bottom of page